Josef De Souza resmen Fenerbahçe'de!

Josef De Souza resmen Fenerbahçe'de!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Josef De Souza ile 4 yıllık anlaşma sağladığını açıkladı.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada "Fenerbahçe'ye hoşgeldin Josef de Souza" ifadeleri kullanılırken, Brezilyalı oyuncunun transferine ilişkin detaylar henüz açıklanmadı.Daha önce Porto, Gremio ve Sao Paulo forması giyen Josef de Souza, Portekiz temsilcisinde oynadığı dönemde Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira birlikte çalışmış ve şampiyonluk kazanmıştı.

Fenerbahçe'nin Josef de Souza için 8 milyon euro bonservis ödemesi bekleniyor

Josef De Souza kimdir?

26 yaşında ve 1.88 boyundaki Souza, Vasco altyapısından çıktıktan sonra 2010 yılında 3 milyon euro karşılığında Porto'ya transfer oldu. Porto'da Vitor Pereira ile 2 yıl geçirdi. Porto, Souza'yı Şubat 2012'de Gremio'ya kiraladı. Daha sonra Gremio ve Sao Paulo formaları giyen Souza, 11 Ekim 2014'te ilk kez Brezilya Milli Takımı'na seçildi. Arjantin maçında yedek bekleyen Souza, Japonya maçında 18 dakika forma giydi. Souza, Fransa ile oynanan maçta 4, Şili ile oynanan maçta 60 dakika forma giydi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...