Beşiktaş'ta Belluschi sesleri

Beşiktaş'ta Belluschi sesleri

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Veli Kavlak 'ın sakatlığının uzaması üzerine, Bursa'dan ayrılmak isteyen Arjantinli futbolcuyu transfer listesine dahil etti

Veli Kavlak'ın omzundaki sakatlığın bir türlü iyileşmemesi Beşiktaş'ta büyük sıkıntıya neden oldu. Avusturya'da yapılacak ikinci kampa da katılamayacağı açıklanan gurbetçi futbolcunun mevkii için alternatif arayışlarına başlayan siyah-beyazlıların Bursaspor'la sorun yaşayan Belluschi ile ilgilendikleri öğrenildi. Özellikle Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu transferi istediği belirtildi. Bu arada Bursa'da idmanlara katılmayan ve ayrılmak istediğini belirten Belluschi'nin menajerinin bugün Özlüce Tesisleri'nde yeşilbeyazlı yöneticilerle bir araya geleceği açıklandı. nbsp;


SON ADAY SİLVESTRE
Tosic ve Beck'i kadrosuna katan Beşiktaş, stoper transferine yoğunlaştı. Şu ana kadar Sanchez, Douglas ve Kone gibi isimler için girişimlerde bulunan siyah-beyazlıların, geçtiğimiz sezon Sampdoria'da top koşturan Matias Silvestre'yi de gündemine aldığı belirtildi.


FORVET ADA'DAN!
Beşiktaş santrfor transferinde İngiltere'ye odaklandı... Remy'i satış opsiyonu ile birlikte kiralamak isteyen Siyah-beyazlılar, ayrıca Tottenham'dan Adebayor, Fulham'dan Mitroglou için girişimlerini sürdürüyor. Kartal, ikinci kampa yetiştirmeyi planlıyor.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...