Olcay Şahan'dan iddialı açıklamalar

Olcay Şahan'dan iddialı açıklamalar

SPOR Haberleri

Olcay Şahan, yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olabileceklerini iddia etti.

Siyah beyazlıların başarılı sol kanat oyuncusu Olcay Şahan, geride kalan sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalarak iyi bir iş çıkardıklarını belirterek, "Geçen sezonun üstüne çıkarsak yarı finale yükselir ya da şampiyon oluruz" dedi. Performansı ile taraftarın sevgilisi olan Olcay, Beşiktaş'ın tüm oyuncularının para ettiğini söyledi. 28 yaşındaki yıldız, "Her sezon hedef söylüyoruz sonra kapıdan dönüyoruz. O yüzden hedefimizi biliyoruz. Olaya haftadan haftaya bakmak istiyoruz. Geçen yılın üstüne çıkmak istiyoruz. Geçen sezon her maçı deplasmanda oynadık. Liverpool'u eleyip çeyrek finale çıkmak başarıdır. Geçen sezonun üstüne çıkarsak yarı finale yükselir ya da şampiyon oluruz" diye konuştu.


"Gökhan'ı, Oğuzhan'ı satsan 100 milyon" nbsp;
Quaresma'nın gelmesinden korkmadığını belirten Olcay, "Rekabet olacak. Kimseden korkmuyorum, kaçmıyorum. 2 yıl önce Kerim ile iyi bir rekabet oldu. Gelen oyuncu forma için mücadele edecek. Burada takımda herkes aç. 3 yılda 29 gol attım. Bu sezon performansın üstüne çıkarım. Son 3 sezonda Süper Lig'de benim kadar oynayan yoktur" dedi. Rakiplerin yaptığı yıldız transferelere de değinen Olcay, "Beşiktaş'ta tüm oyuncular para ediyor. Gökhan, Tolgay, Oğuzhan, Mustafa, Ersan, Necip... Hepsini satsan en az 100 milyon kazanılabilir. Beşiktaş doğru yolda. Çok para harcayıp transfer yapmak için transfer yapmamaktadır" dedi.


"Arda giderken pişti oynuyorduk"
Arkadaşlarla pişti oynarken Arda'nın Barcelona'ya transfer haberini aldık. Çok sevindik. Arda, orada başarılı olacaktır.


"Şenol Güneş Alman gibi"
Slaven Bilic samimi bir hocaydı. Şenol hocada ise tam bir Alman disiplini var. Bu hoş bir şey. En son böyle antrenmanlarda yorulmayı Almanya'daki kamplarda alışmıştım.


"Olimpiyat derim" nbsp;
Stat yetişene kadar Olimpiyat için kampanya yapmalıyız. Başakşehir de olabilir. Çünkü evimizde ve tesislerimizde kalırız. Fenerbahçe derbisine kadar tüm maçlar dolu olmalı. Taraftar stadı dolduracaksa Olimpiyat'ta oynamayı tercih ederim. "İlk aşkımla evlendim" Eşim Lütfiye ile bundan 5 yıl önce tesadüfen bir yemekte karşıma çıktı. Yani ilk gerçek aşkımla evlendim. Çok mutluyum. İstanbul'da yaşamak istiyorum inşallah 3 çocuğumuz olur. Hele ikizlerimiz olursa çok daha süper olur.


Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...