Galatasaray ve Fenerbahçe o oyuncu için yarışıyorlar

Galatasaray ve Fenerbahçe o oyuncu için yarışıyorlar

SPOR Haberleri

Portekiz basını Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Sporting Lizbon'un sağ beki Miguel Lopez ile ilgilendiğini açıkladı.

Portekiz Ligi'nde yer alan takımlardan Sporting Lizbon'un formasını giyen Miguel Lopes, ülkesi Portekiz basınında çıkan haberlere göre takımından ayrılacak ve yeni durağı Türkiye olabilir. Bonservisi elinde olan sağ bek Joao Pereira'yı daha önce kadrosuna kattığını açıklayan Sporting Lizbon Miguel Lopez'in satışına sıcak bakarken, oyuncunun adresi ya Türkiye ya da İngiltere'de olacak.


Record'daki habere göre, 28 yaşındaki oyuncu için Galatasaray, Fenerbahçe ve Tottenham'ın takipte olduğu iddia edildi. Sağ beke Fenerbahçe'nin Şener Özbayraklı, Tottenham'ın da Kieran Trippier'ı transfer ettiği düşünüldüğünde bu iki takım için ihtimaller zayıflarken, Galatasaray'ın oyuncuyu kadrosuna katma ihtimali daha yüksek gösteriliyor. 28 yaşındaki oyuncu kariyerinde daha önce Porekiz'de Sporting Lizbon dışında Benfica, Porto ve Braga'da da forma giydi. Oyuncu geçen sezon ligde 10 maçta 3 asist yaptı.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...