Beşiktaş'ın son gözdesi o

Beşiktaş'ın son gözdesi o

SPOR Haberleri

Demba Ba'nın yerine golcü arayan Kartal'ın radarına takılan son isim Teofilo oldu. Avantajı: Bonservisi elinde... Dezavantajı: Sicili bozuk

Kartal, Demba Ba'yı Çin'e sattığından beri forvet arayışlarını sürdürüyor. Gündeme gelen bir isim de Teofilo Gutierrez oldu. River Plate ile olan sözleşmesi sona eren eski Trabzansporlu forveti, teknik direktör Şenol Güneş de istiyor. Deneyimli hoca tam bir 'ceza sahası golcüsü' olan futbolcunun alınması için ısrarlı, yönetim ise Teo'nun geçmişte çıkardığı problemlerden çekiniyor. Teofilo ile Sporting Lizbon da yakından ilgileniyor hatta transferde bir hayli ilerlediler. Beşiktaş bu yüzden elini çabuk tutarak işi bitirmek istiyor. 30 yaşındaki oyuncu 1.80 boyunda. Sert ve hızlı bir oyuncu ola Teofilo ceza sahası içinde çok güçlü. Pozisyonları sonuna kadar kovaladığı için özellikle kaleciden dönen toplardan çok gol buluyor.


PAİNTBALL SİLAHIYLA SALDIRDI! nbsp;
Beşiktaş'ın istediği Teofilo kariyerindeki ilk yurt dışı deneyimini Trabzon'da yaşadı. Hatta ilk kez kar yağışına da Trabzon'da şahit oldu. Teo, hastalığını bahane edip Fırtına'dan ayrılmış ancak check-up'ı tertemiz çıkmıştı. Daha sonra Burak Yılmaz'la tartıştığı için gittiği öğrenilmişti. Beşiktaş maçında İbrahim Toraman'a yumruk atmıştı. Trabzon'dan ayrıldıktan sonra Racing forması giyerken kaleci Dobler'le idmanda yumruklaştı. Yine aynı takımdayken 4-1 kaybedilen İndependiente karşılaşması sonrası soyunma odasında takım arkadaşlarına paintball silahı ile saldırdı.


Kaynak: Fotoman

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...