Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira'dan Galatasaray açıklaması

Pereira'dan Galatasaray açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Sivas maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Ben her maça kazanmak için sahaya çıkıyorum. Oyuncularıma da bunu aşılamaya çalışıyorum. Dolayısıyla arzulu futbol ikinci yarıda bize maçı getirdi. Kazandığımız için mutluyum" dedi. Pereria, Fenerbahçe'nin Medicana Sivasspor ile oynadığı ve 3-2 kazandığı hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk 30 dakikasındaki oyundan oldukça memnun olduğunu, iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. İlk 30 dakikalık bölümde baskı ve hareketlilik olduğunu dile getiren Pereira, "Yediğimiz golden sonra bir anda organizasyonumuzu, öz güvenimizi yitirdik. İlk yarıdaki son 15 dakika bizim adımıza çok olumlu geçti diyemeyiz" diye konuştu.


İlk yarıda yedikleri gollerden sonra organizasyonu yitirmelerinin kendilerine ders olduğunu belirten Pereira, şunları kaydetti: "Bu, arzu ettiğim şey değildi. Gol de yesek gol de atsak arzu ettiğimiz o baskılı taktiksel organizasyonun yüksek olduğu futbolun her zaman devam etmesini istiyoruz. Bunlardan ders çıkaracağız. İkinci yarı ise istediğimiz baskıyı ortaya koyduk, tekrar organizasyonumuzu sahaya yansıttık. Taktiksel anlamda da verdiğimiz talimatlara futbolcularımız uydu. Hedefimiz maçı çevirmek, maçı kazanmaktı. Her ne kadar hazırlık maçı da olsa benim için hiç fark etmiyor. Ben her maça kazanmak için sahaya çıkıyorum. Oyuncularıma da bunu aşılamaya çalışıyorum. Dolayısıyla istekli, arzulu futbol ikinci yarıda bize maçı getirdi. Kazandığımız için mutluyum."



"Hedefimiz Fenerbahçe'yi geliştirmek" nbsp;
Bir basın mensubunun, Fenerbahçe'nin yaptığı önemli transferlerin Galatasaray'ın geçen sezon kazandığı 4. yıldızla alakasının olup olmadığını sorması üzerine Pereira, "Bizim burada yapmak istediğimiz iyi, kuvvetli ve dengeli bir takım oluşturmak. Bu anlamda transferler yapılıyor. Yoksa başka takımın yapmış olduğu şeyler beni fazla ilgilendirmiyor. Sadece kendi politikamıza yoğunlaşıyoruz. Sadece hedefimiz Fenerbahçe'yi geliştirmek" diye konuştu.



Van Persie transferi nbsp;
Robin Van Persie'nin transferi hakkındaki düşüncelerinin sorulması üzerine Pereira, "Buraya getireceği en önemli şey kalite olacaktır. Kalitemizi artıracaktır. Hazır olduğunda takımımızı geliştirecek, sınıf atlatacak önemli futbolcu" değerlendirmesinde bulundu. Medicana Sivasspor'u beğendiğini de aktaran Pereira, "Burada maç kazanmak Sivasspor'u yenmek çok kolay değil. Bizim için çok önemli bir test oldu" ifadelerini kullandı. Bu arada Pereira, toplantının başında basın mensuplarını Türkçe "günaydın" diye selamladı. Pereira, uyarı üzerine yine Türkçe olarak "iyi akşamlar" dedi.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...