Gökhan İnler için süreç hızlandırldı

Gökhan İnler için süreç hızlandırldı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın kurmayları, önümüzdeki günlerde soluğu İtalya'da alacak.

Önümüzdeki sezon hem Türkiye'de çifte kupalı sezonu tekrarlamak hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Galatasaray, daha güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Orta alana takviye konusunda kararlı olan Sarı-Kırmızılılar, Felipe Melo'nun geleceğinin henüz netlik kazanmaması sebebiyle Gökhan İnler konusundaki çalışmalarını hızlandırdı. İtalya'da Napoli forması giyen ve teknik direktör Maurizio Sarri'nin gelecek sezon planlarında ilk 11'de düşünmediği Gökhan için Sarı-Kırmızılı ekibin yöneticilerinin, önümüzdeki günlerde soluğu Çizme'de alması bekleniyor. İtalya'dan gelen haberlere göre Napoli'den, yıllık 1.4 milyon Euro alan 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu Cim Bom, 2.5 milyon Euro'luk yıllık ücretle ikna etmeye çok yakın gözüküyor.



Henüz taviz vermediler nbsp;
Türkiye'ye gelmeye hazır olduğunu yakın çevresine söyleyen ve gelişmeleri yakından takip eden tecrübeli futbolcunun kulübü ise 4 milyon Euro'luk bonservis bedelinden henüz taviz vermedi. Galatasaray, Melo'nun gönderilmesi halinde buradan gelecek 3.1 milyon Euro'yu, Çizme ekibine sunmaya hazırlanıyor. Olumlu cevap için karşı tarafın yanıtı bekleniyor. Yeşil ışık yakılırsa, Gökhan da en kısa zamanda İstanbul'a ayak basacak.


Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...