Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dos Santos, ABD'nin yolunu tuttu

Dos Santos, ABD'nin yolunu tuttu

SPOR Haberleri

Amerikan Birinci Futbol Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy, İspanyol ekibi Villarreal'den Meksikalı hücumcu Giovani dos Santos'u renklerine bağladı

Los Angeles Galaxy Kulübü'nden yapılan açıklamada, transferi için Villarreal ile anlaşma sağlanan 26 yaşındaki Dos Santos ile sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada transferin detaylarına yer verilmedi. ABD basınında Los Angeles Galaxy'nin Dos Santos'un transferi için Villarreal'e 7 milyon dolar ödediği ve futbolcunun sözleşmesinin 4,5 yıllık olduğu öne sürüldü. Kariyerine İspanya'nın Barcelona takımında başlayan Dos Santos, daha sonra İngiliz ekibi Tottenham'a imza atmıştı. İngiltere'de Ipswich Town, İspanya'da Racing Santander ve 2010'da Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Meksikalı futbolcu, tekrar İspanya'ya dönerek Mallorca'da top koşturmuş ve sonrasında Villarreal'e transfer olmuştu. Forvette ve kanatlarda görev yapabilen Dos Santos, Meksika Milli Takımı'nda ise 87 kez forma giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...