Tolgay, 'Beşiktaş'a 4 ay için gelmedim'

Tolgay, 'Beşiktaş'a 4 ay için gelmedim'

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, siyah-beyazlı kulüple 4,5 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatarak, "Beşiktaş'a 4 ay için gelmedim" dedi.

Tolgay Arslan, siyah-beyazlı ekibin Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında yaptığı kampta, AA muhabirinin sorularını cevaplandırdı.


Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonun sonunda menajeriyle konuştuğunu ve kendisine transfer teklifinde bulunan hiçbir takımla görüşmek istemediğini söylediğini kaydeden siyah-beyazlı futbolcu, "Beşiktaş'a 4,5 yıllık imza attım ve sadece 4 aydır bu takımda oynuyorum. Buraya 4 ay için gelmedim. Benim Beşiktaş'taki yolum bitmedi" şeklinde konuştu.


Genç futbolcu, Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu dile getirerek, "Daha önce böyle güzel bir aile görmedim. Bu takımda olmak beni gururlandırıyor. Benim için şu anda önemli olan tek şey, Beşiktaş. Kulübümle büyük başarılara ulaşmak istiyorum. Bu kulüp, çok daha iyi yerleri hak ediyor" ifadelerini kullandı.


Kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediğini vurgulayan 25 yaşındaki futbolcu, "Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Başkanımız veya hocamız, gitmemi istemediği sürece bu yolda ilerlemek istiyorum. Bu kulüpte çok mutluyum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...