Sunderland o ismi kadrosuna kattı

Sunderland o ismi kadrosuna kattı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland, savunma oyuncusu Younes Kaboul'u transfer etti.

Londra ekibi Tottenham Hotspur'da forma giyen 29 yaşındaki Fransız futbolcu, Sunderland ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 2007-2008 ve 2010-2015 yılları arasında başkent temsilcisinde 140 maça çıkan deneyimli savunma oyuncusunun bonservis bedeli açıklanmadı.
Sunderland 2008 yılında da Fransız futbolcu Kaboul'u renklerine bağlamaya çalışmış ancak oyuncunun menajeri Rudy Raba, "Deprem bile olsa Younes Sunderland'e gitmeyecek. Daha ilginç seçeneklerimiz var" açıklamasını yapmıştı.
Adı Galatasaray ile de anılan Kaboul, bugün imzaladığı 4 yıllık sözleşmenin ardından transferiyle ilgili olarak, "Sunderland oyuncusu olduğum için mutluyum, bu kulübe katılmak bir onur" ifadelerini kullandı.
Bu arada, Sunderland 26 yaşındaki Arjantinli savunma oyuncusu Santiago Vergini'yi gelecek sezon için İspanya'nın Getafe takımına kiraladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...