Hamzaoğlu, "Avusturya kampı dört dörtlük geçti" dedi

Hamzaoğlu, "Avusturya kampı dört dörtlük geçti" dedi

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, "Futbolcuların hırsı beni sevindirdi. Kondisyon olarak çok iyi noktaya geldik" vurgusunu yaptı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Avusturya'da yapılan ilk etap kampta futbolcuların gösterdiği performanstan memnun kaldı. Oyuncularının hırslı olmasını ve forma rekabeti için büyük bir savaş verdiğini ifade eden sarı-kırmızılıların hocası, "İlk günden bu yana artan bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürdük. Kondisyon açısından çok iyi seviyede olduğumuzu bir kez daha gördük. Dört dörtlük bir kamp geçirdik. İkinci etapta daha iyi noktaya gelip, ilk resmi maçımız olan Bursaspor ile yapacağımız Süper Kupa karşılaşmasına hazır hale geleceğiz" ifadelerini kullandı. Kampın ilk etabında iki oyuncu çalışkanlığı ile dikkat çekti. Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen Bilal formayı çokça istediğini belli ederken Alex Telles de geçtiğimiz sezondan daha başarılı bir grafik ortaya koydu. Kampa son günlerde katılan Lionel Carole de isabetli bir transfer olduğunu gözler önüne serdi. Galatasaray'ın yıldız transferi Lukas Podolski kampa adım attığı ilk andan itibaren sempatik ve sıcak tavırlarıyla ilgi odağıydı. nbsp;
2. etap pazartesi nbsp;
Alman futbolcu, profesyonelliği ve antrenmanlarda attığı şık gollerle Galatasaray'a faydalı olacağını ispatladı. 11 günlük kampın ardından bayramı izinli olarak geçirecek sarı-kırmızılılar, hazırlıklarının Avusturya'daki 2. etabı için pazartesi günü Velden bölgesine gidecek. Sarı-kırmızılılar bu kamp süresinde Celta Vigo, Udinese ve Nice'le 3 hazırlık maçı yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...