Fenerbahçe teknik direktörü Pereira'dan taraftara mesaj!

Fenerbahçe teknik direktörü Pereira'dan taraftara mesaj!

SPOR Haberleri

"Yeni bir takımız ve zamana ihtiyacımız var. Eksiklerimizi farkındayım ve bunları en kısa zamanda gidereceğiz"

Kadıköy'de Dnipro ile yapılan hazırlık maçında iyi bir oyun ortaya koyamayan ve rakibine 1-0 yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'dan taraftara mesaj var. Portekizli hoca, yeni bir takım olduklarını ve zamana ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Daha yolun başındayız, yeni bir takımız, oyuncular birbirini yeni tanıyor. Takım uyumunun sağlanması için vakit gerekli. nbsp;Eksiklerimizin farkındayım, bunları Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar gidereceğiz ve o karşılaşmada en üst düzey performansımızı sergileyeceğiz" ifadelerini kullandı. Pereira, "Takım uyumunu geliştirmek için çok fazla hazırlık maçı yapıyoruz. Fenerbahçe eğer lig, kupa ve Avrupa kulvarında koşacaksa, rakipleriyle boy ölçüşecekse yoğun maç trafiğine alışmak zorundadır. Eleştireler için çok erken, nbsp;biraz zamana ihtiyacımız var. Avrupa maçlarında herkesin izlemekten zevk alacağı bir Fenerbahçe sahada olacak" dedi.
Futbolculara moral verdi
Sarı-lacivertlilerin yeni hocası Dnipro yenilgisi sonrasında futbolcularına moral aşıladı ve "Benim için hazırlık maçlarında skor önemli değildir, ben ortaya koyduğunuz mücadeleye bakarım. Yorgun olduğunuzu biliyorum. Yine de son UEFA finalisti karşısında iyi performans sergilediniz. Tabii ki hatalarımız var, hatalarımız üzerinde detaylı konuşmalar yapacağız ama bu maçta çabanızı gördüm sizi tebrik ediyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...