Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Quaresma'nın bon servisini 1.6 milyon avroya aldı

Beşiktaş, Quaresma'nın bon servisini 1.6 milyon avroya aldı

SPOR Haberleri

Portekizli yıldıza yıllık 1.3 milyon avro verecek olan siyah-beyazlıların eski oyuncusunu KAP'a bildirmesi bekleniyor

Son bir haftadır Beşiktaş'ın gündeminden düşmeyen Quaresma'da mutlu son artık çok yakın. Siyah-beyazlılar Teknik Direktörü Şenol Güneş'in onay vermesinin ardından transfer için düğmeye basmış ve öncelikli olarak Q7 ve menajeri ile masaya oturmuştu. Yapılan pazarlıklar sonucunda Portekizli futbolcu yıllık 1.3 milyon avro karşılığında Beşiktaş'a "evet" demişti. Yönetim daha sonra Porto ile bonservis bedeli için görüşmelere başladı. Portekiz'in önemli gazetelerinden Ojogo'nun haberine göre; Beşiktaş, Portekizli yıldızın transferi için Porto ile 1 milyon 600 bin avro karşılığında el sıkıştı. 31 yaşındaki oyuncuyla daha önceden söz alan Beşiktaşlı idarecilerin, Porto yönetimi ile de yapılan pazarlıklar sonrasında anlaşmaya vardığı, Quaresma'nın eski takımına döneceği vurgulandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, "Transferi aklıma yatıyor" dediği Quaresma'nın İstanbul'a gelerek resmi sözleşmenin altına imza atacağı belirtildi.
3.5 milyon avro alıyordu
Siyah-beyazlı taraftarların da istediği Quaresma'nın bugün KAP'a bildirilmesi bekleniyor. Beşiktaş forması giydiği dönemde yıllık 3.5 milyon avro garanti ücret kazanan Portekizli yıldız, Porto'da ise 600 bin avro garanti ücret artı bonuslar karşılığında forma giyiyordu. Geçen sezon Porto'da çıktığı 43 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergileyerek hâlâ eski günlerinden bir şey kaybetmediğini ispatlayan Quaresma'nın bu kez oldukça düşük bir rakama Beşiktaş'a imza atacağı kesin. nbsp; nbsp; nbsp; gt; Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...