Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu? (Devler Ligi Kura Çekimi)

Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu? (Devler Ligi Kura Çekimi)

SPOR Haberleri

Türkiye'yi Avrupa Kupaları'nda temsil edecek takımlar için bugün kura heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu, işte o takım

Türkiye'yi Avrupa Kupaları'nda temsil edecek takımlar için bugün kura heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu, işte o takımUEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 2015-16 sezonu 3. ön eleme turu kura çekimi bugün İsviçre'nin Nyon kentinde yapılıyor.

"Devler Ligi'nin 3. ön eleme turu maçları, 28-29 Temmuz ve 4-5 Ağustos tarihlerinde oynanacak.


İŞTE EŞLEŞMELER


Panathinaikos - Club Brugge


Young Boys - Monaco


CSKA Moskova - Sparta Praha


Rapid Wien - Ajax


Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk



UEFA da çekilecek


İlk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek Medipol Başakşehir'in karşılaşacağı takım ise TSİ 14.00'te başlayacak UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde belirlenecek. 2. ön eleme turunda Lüksemburg'un Differdange 03 takımıyla karşılaşacak Trabzonspor'un turu geçmesi halinde eşleşeceği ekip de belli olacak.


Lig 3.sü Beşiktaş'ın grup aşamasından başlayacağı Avrupa'nın kulüp bazındaki ikinci büyük kupasının 3. ön eleme turu karşılaşmaları, 30 Temmuz ve 6 Ağustos'ta yapılacakTransferde üst üste bombalar patlatan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibini bekliyor.Fenerbahçe'nin de dahil olacağı Şampiyonlar Ligi 3. tur kura çekimi 17 Temmuz Cuma günü saat 13:00'te gerçekleştirilecek. 3. tur maçları 28-29 Temmuz ile 4-5 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Kura çekimi, NTV Spor'dan naklen ekrana gelecek.


FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ


Sarı lacivertliler 3. turda, Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Ajax (Hollanda), CSKA Moscow (Rusya), Club Brugge (Belçika) veya Monaco (Fransa) ile karşılaşacak.


Fenerbahçe'nin turu geçmesi durumunda play-off'taki 5 muhtemel rakibinden 3'ü ise şöyle:


"Manchester United (İngiltere), Valencia (İspanya), Bayer Leverkusen (Almanya)."


Grup aşamasından önceki son tur olan play-off eşleşmeleri de 7 Ağustos'ta belli olacak. Play-off karşılaşmaları 18-19 Ağustos ve 25-26 Ağustos'ta sahne alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...