Beşiktaşlı yöneticiden transfer müjdesi

/ Kaynak: İHA
Beşiktaşlı yöneticiden transfer müjdesi

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, "Arkadaşlarımız, Mario Gomez'i transfer etmek için uğraşıyor" dedi.

Bir radyo programına telefonla bağlanan Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Mario Gomez transferi hakkında önemli tüyolar verdi. "Arkadaşlarımız bu transferle ilgili uğraşıyorlar" diyerek Gomez transferini doğrulayan Ürkmezgil, "Sanırım işlemlerle ilgili, anlaşılması gereken detaylarla uğraşıyorlar. Hayırlısı ise gelsin. Kendisini merakla bekliyorum. Bütün konuşulanlar bu transferin bitme aşamasına geldiği yönünde. Benim de yorumun bu yönde" açıklamasını yaptı.


Öte yandan Tolgay Arslan'ın yaşadığı sakatlık ile ilgili görüşlerini de aktaran deneyimli yönetici, Tolgay'ın sakatlığını talihsiz olarak değerlendirdi. Ahmet Ürkmezgil, "Geçen sezon gelir gelmez çok büyük katkıları olmuştu. Bu tamamen talihsizlik, oluş şekli itibariyle bunu söylüyorum. Ayağı çime takılıp dizinin dönmesi, saha zemini, yer basma şekli nedeniyle bu olmuştur. İnşallah son bulur. Tolgay'ın sakatlığından dolayı bir transfer yapılıp yapılmayacağını Şenol hocamız karar verecektir. Şu anda konuşmalar başlamış olabilir.

Başkanımız da nasıl bir rota çizeceğimize karar verir" ifadelerini kullandı. Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Quaresma'nın da en kısa zamanda Beşiktaş'a geleceğini aktararak, bu transferde küçük pürüzlerin kaldığını sözlerine ekledi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...