Casillas gitti Casilla geldi! 'Her şey bir harf için miydi?'

Casillas gitti Casilla geldi! 'Her şey bir harf için miydi?'

SPOR Haberleri

Kiko Casilla resmen Real Madrid'de.

Kiko Casilla artık Real Madrid'in kalesini koruyacak. Peki Kiko Casilla kimdir? İspanyol ekibi Real Madrid 25 yıllık kalecisi Iker Casillas ile yollarını ayırmıştı. Yeni kaleci arayışı içinde olan Madrid sonunda birini buldu. Real Madrid'in yeni kalecisi Espanyol takımından alınan Kiko Casilla oldu. Eski kaleci ile yeni kalecinin isim benzerliği ise sosyal medya mecralarından Twitter'da çok konuşulanlar arasında girmeyi başardı. İşte Real Madrid'in yeni kalecisi Kiko Casilla kimdir? Sorununun yanıtı ve Twitter'daki paylaşımlar.
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, uzun yıllar kalesini koruyan Iker Casillas'ın Porto'ya gitmesi sonrası Espanyol'un kalecisi Kiko Casilla'yı transfer ettiklerini açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Real Madrid ile Espanyol, İspanya Milli Takımı formasını bir kez giyen 28 yaşındaki Casilla'nın transferi için anlaşmaya vardı.
Real Madrid altyapısından yetişen Casilla'nın sağlık kontrolünün ardından 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
Altyapı takımı dahil 25 yıl giydiği Real Madrid formasıyla 725 maça çıkan 34 yaşındaki Iker Casillas, Portekiz ekibi Porto'ya gitmişti.
Kiko Casilla kimdir?
Kiko Casilla 2 Ekim 1986 doğumlu İspanyol futbolcu. La Liga'da RCD Espanyol takımından diğer bir İspanyol ekibi Real Madrid'e trasnfer oldu.
Anavatandaki isim: Francisco Casilla Cortés
Doğum tarihi: 2 Eki 1986
Doğduğu il: Alcover Ispanya
Yaş: 28
Boyu: 1,91 m
Uyruğu: Ispanya Ispanya
Mevki: Kaleci
Oyuncu danışmanı: CONTROL ORIENTADO
Güncel kulüp: Real Madrid
Bu tarihden beri takımda: 17 Tem 2015
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2020
Kiko Casilla ile ilgili Twitter'dan paylaşılan bazı yorumlar;
-Real Madrid Iker Casillas yerine bir harf eksiğini Casilla transfer etmiş Her şey bir harf içinmydi Bir Efsaneyi bir harfe mi kurban ettiniz
-R.Madrid 'e bak Casillas'ı yolladı Casilla'yı aldı. Sonraki kaleci transferi de Casill olur C'ye kadar yolu var. İyi bayramlar.
-Casilla iyi transfer. Formayı Navas'tan kapacaktır.
-İşportacıların @Nike ürünlerini "Nayk" şeklinde piyasaya sürmeleri gibi. Casillas oldu sana Casilla. @CasillasWorld @KikoCasilla13
-Keşfet de Casilla'yı görünce -s yi yazmayı unutmuşlar diye düşündüm.Gelen gideni aratır derler ama bu kadar da değil.
-Sen kaleye Casilla'yı alırsın ama cenazene Casillas gelir
-Real Madrid ile Casillas arasındaki tek sorun sondaki s harfi değildir inş. Casillas'ı gönderip Casilla'yı almak hiç etik değil :(
-Casillas'ın gönderilip Casilla isminde kalecinin alınması !!! Zamanlama manidar !!!
-Casilla daha lige başlamadan Casilla(s)tan eksik olduğunu gösterdi
-casilla ? allah belanı versin madrid bir harf için casillası sattın :
-Real Madrid Iker Casillasdan sonra Kiko Casilla ile anlaşmış.Bu bildiğin ünsüz görünüşlü ünlü düşmesi olmuş :DD
Kiko Casilla resmen Real Madrid'de. Iker Casillas'ın gönderilmesinin ardından kaleci arayışını sürdüren İspanyol ekibi Real Madrid. Casillas'ın yerine Kiko Casilla ile anlaştı. Peki Kiko Casilla kimdir? Bu transferin ardından isim benzerliği nedeni ile sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. İşte Real Madrid'in yeni kalecisi Kiko Casilla kimdir? Sorusunun yanıtı ve sosyal medyadaki paylaşımlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...