Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Yıldırım düğmeye bastı...

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Yıldırım düğmeye bastı...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Yönetimi Portekizli teknik adam Pereira'nın isteği doğrultusunda Robben için harekete geçti.

Sarı-Lacivertliler gelecek hafta Almanya'ya gidip transfer görüşmelerine başlayacak... Fenerbahçe, Bayern Münih'in kadro dışı bıraktığı Arien Robben için harekete geçmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım, Arien Robben için önümüzdeki hafta Almanya'ya giderek Hollandalı yıldızı Bayern Münih'ten resmen isteyecek. Başkan Yıldırım'ın Asbaşkan Mahmut Uslu ile birlikte bayram sonrası Almanya'ya gideceği ve bu dev transfer için resmi girişimlere başlayacağı iddia edildi.
VİTOR PEREİRA ÇOK İSTİYOR
Hafif bir kas ağrısı bulunan ve bu nedenle Bayern Münih'in Çin kampına dahil edilmeyen Robben, Almanya'da takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yıldırım'ın Teknik Direktör Pereira'nın isteğini kırmamak için yoğun çaba sargettiği ve bu nedenle Robben transferine ağırlık verdiği ifade edildi.
BAYERN MÜNİH SATABİLİR!
Fenerbahçe'nin Van Persie ile aynı şartları Robben'e de sunacağı belirtilirken, Hollandalı yıldızın bu teklifi kabul etmesi için Kuyt ve Van Persie'nin de devreye gireceği belirlendi. Bayern Münih'in de son transferlerden sonra Robben'i satabileceği vurgulandı. Ancak Robben'in bonservisinin 7-8 milyon Euro civarında olduğu öğrenildi. Fenerbahçe, Van Persie'nin bonservisini 4.7 milyon Euro'ya almıştı. Galatasaray'ın da Robben transferi için zemin yokladığı ancak Sarı-Kırmızılı kulübün mali durumunun bu transfere izin vermediği öğrenildi. (Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...