Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Benim matematiğim hiç iyi değil'

'Benim matematiğim hiç iyi değil'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Vitoria Guimaraes ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Vitoria Guimaraes ile oynanan ve 3-1 kazandıkları hazırlık maçının ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira'nın açıklamaları şöyle:

"Bugün daha enerjik ve diri bir takım görüntüsü ortaya koyduk. Oyunun tamamını kontrol ettik ve 3 gol attık. Daha da atabilirdik. Takımı çok beğendim ama değiştirmemiz gereken noktalar var. Genel olarak takımı beğendim."

"Daha agresif ve baskılı olmalıyız"

"Bir takımın değişimi asla sona ermez. Biz de değişerek yola devam edeceğiz. Oyuncuların vereceği cevaba göre biz de sistemi belirlemeye çalışıyoruz. Oyuncuların sahada kendilerini rahat hissetmelerini istiyoruz. Ofansif ve defansif olarak kaliteli bir oyun oynamak istiyoruz. Defansif olarak bu akşam başarılıydık. Rakibe pozisyon vermedik. Ceza alanı dışında hatalarımız da oldu ama bunları geliştireceğiz. Topu kaybettiğimizde daha agresif ve baskılı olmalıyız. Bunun üzerinde çalışacağız. 3 haftadır çalışıyoruz. Bu zamanda iyi bir duruma geldiğimizi düşünüyorum."

"Benim matematiğim hiçbir zaman iyi olmadı"

"Oyuncularımla ilgili yüzde veremem. Benim matematiğim hiçbir zaman iyi olmadı. Oyuncularımın hepsi insan. Sadece fizik ve matametikle olmuyor bu iş. Kafalarında da rahat olmalılar. Biz bunun için buradayız. Şu an geldikleri durumdan memnunum ama daha iyi olmaya çalışacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...