Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a ABD'li forvet!

Galatasaray'a ABD'li forvet!

SPOR Haberleri

Galatasaray Basketbol Takımı, geçen sezon Fransa Ligi takımlarından Paris Levallois'da forma giyen ABD'li forvet Blake Schilb ile anlaştı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Ergin Ataman, NBA Yaz Ligi'nde oyuncu taraması yaptıktan sonra transfer görüşmelerini hızlandırdı.

Oyun kurucu pozisyonu için görüşmeleri sürdüren sarı-kırmızılılarda ilk yabancı transfer iki numara pozisyonuna yapıldı. Galatasaray, geçen sezonu Paris Levallois'da geçiren ABD'li oyuncu Blake Schilb ile anlaştı.

31 yaşındaki Blake Schilb, geçen sezon EuroCup'ta 14.6 sayı - 3.9 ribaund - 4.7 asist ve 1.1 top çalma ortalamaları tutturmuştu. %41 üç sayı ortalamasıyla mücadele eden 1.98 boyundaki forvet, oyun kurma ve sırtı dönük hücum etme özelliklerine de sahip.

Sarı-kırmızılı takımda sponsorluk görüşmelerinde de son aşamaya gelindi. Galatasaray, geçen yıl kadın takımının isim sponsorluğunu üstlenen Odeabank ile erkek takımı için anlaşmaya yakın. Ufak pürüzlerin çözülmesinin ardından imzaların gelecek hafta içinde atılması bekleniyor.

Kaynak: NTV Spor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...