Sow ayrılmak istiyor

Sow ayrılmak istiyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü, yönetime takımdan ayrılmak istediğini bildirdi

Fenerbahçe'nin Vitoria Guimaraes'i 3-1 yendiği hazırlık maçında attığı 2 golle yıldızlaşan Moussa Sow'un takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Fernandao ve Van Persie takviyelerinin ardından takımda forma şansı bulamayacağını düşünen Senegalli yıldız, yönetime ayrılmak istediğini ve İngiltere Premier Ligi takımlarından Sunderland'in kendisine teklif yaptığını iletti. Yöneticiler, futbolcuya 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatıp, "Seni kesinlikle satmak istemiyoruz" cevabını verdi. Sow ise endişesini "Bu takımda ilk 11 oynayabileceğimi düşünmüyorum. İki yeni golcü transfer edildi. Sözleşmemin son yılında düzenli oynayabileceğim bir takımda olmalıyım. Yedek kalmak sıkındı olur" diyerek dile getirdi. nbsp;


13 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIR


Fenerahçe'de yıllık 1.4 milyon Euro kazanan Sow'un sözleşmesinde '13 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunuyor. Bu bedeli ödeyen her takım Senegalli golcüyü alabilir.


19.07 COŞKUSU


Fenerbahçeli futbolcular, "19 Temmuz (19.07) Dünya Fenerbahçeliler Günü"nü, idman öncesi dev Fenerbahçe bayrağının önünde poz vererek kutladı. Başkan Aziz Yıldırım da yayınladığı mesajda, "Takımlarımızın formasını başarıyla terleteceği bir sezon dilerim" ifadesini kullandı.


DİEGO COŞTU


Guimaraes maçının yıldızı Diego, maç sonrasında Pereira'ya teşekkür etti. Geçen sezonun kendisi için kayıp olduğunu dile getiren Diego 'Bana verdiğiniz şanstan ötürü teşekkür ederim. Taraftarla aramda bir enerji oluştu. Bundan sonra takım için elimden geleni yapacağım" dedi.


RAMBO HASAN ALİ
Milli takımda yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu sakat açan Hasan Ali Kaldırım, Pereira'ya kendini kabul ettirdi. Sakatlığı döneminde güç ağırlıklı çalışmalar yapan ve adeta "Rambo" gibi güçlenen H.Ali, hazırlık maçlarında Caner kadar şans bularak dikkat çekti. Pereira'nın, Shakhtar maçlarında H.Ali'yi kullanabileceği gelen haberler arasında. Bu arada Guimaraes maçında eli kırılan Alper'in tedavisine başlandı.


M.TOPAL AFYON'DA SAHADA
Sakatlığı nedeniyle Dnipro ve Guimaraes maçlarında forma giyemeyen Mehmet Topal'ın, Afyon Cup'ta takımla birlikte olacağı öğrenildi. Sakatlığını atlatan tecrübeli oyuncunun en az 1 maçta sahada kalacağı belirtildi. F.Bahçe turnuva için bu akşam Afyon'a gidecek. Yarın Olympiakos, Çarşamba günü de Marsilya ile karşılaşacak. Van Persie'nin takımla gidip gitmeyeceği ise bu sabah yapılacak idman sonunda netlik kazanacak.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...