Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım bombayı patlattı

Aziz Yıldırım bombayı patlattı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Şampiyonlar Ligi'ne kalmak ilk hedefimiz. Başarırsak oyuncu kadrosuna süper bir yıldız daha katarım" dedi.

Kadrosuna kattığı yıldızlarla transfer sezonunun flaş takımı olmayı başaran Fenerbahçe'de transfer bitecek gibi gözükmüyor. Kjaer, Fernandao, Josef de Souza, Nani, Van Persie, Abdoulaye Ba ve Şener gibi önemli isimleri katrosuna katan Sarı-Lacivertliler'in başkanı Aziz Yıldırım, Portekizli teknik direktör Pereira'a inanılması zor bir vaadde bulunduğu bildirildi. Pereira ile özel olarak görüştüğü belirtilen Yıldırım'ın, "Bizim için en önemli ve ilk hedef Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Bunu başaracak bir kadromuz var ama yeni takım olduğumuz işimiz kolay değil. Bunun farkındayım. Eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı başarırsak dile benden ne dilersen. Çok istediğin bir ismi daha kadroma katarım" dediği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın isim vermeden vaad ettiği yıldız ismin Bayern Münih'in Hollandalısı Roben olduğu bildirildi.
nbsp;
PEREIRA: HİÇBİR TEKNİK ADAM TRANSFERE HAYIR DEMEZ
KOMBİNE ve forma satışlarından gelen önemli gelir ile birlikte, Şampiyonlar Ligi'ne katılım payıyla ciddi bir rakam yakalayacak olan Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım'ın yeni bir yıldız transferine imza atmayı hedeflediği ve Van Persie'nin maliyetinden daha fazlasını göze aldığı ifade ediliyor. Pereira, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Hiçbir teknik adam transfere hayır demez" diyerek yeni bir yıldıza açık kapı bırakmıştı.
nbsp;
(Takvim)
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...