Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Akyel resmen Gümüşhanespor'da

/ Kaynak: AA
Fatih Akyel resmen Gümüşhanespor'da

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'un teknik direktörlük görevine Fatih Akyel getirildi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Akyel, bütün mesai ve enerjilerini harcayarak Karadeniz ekibini layık olduğu yere taşımaya çalışacaklarını söyledi.

Kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde açıklamalarda bulunan Fatih Akyel, takımdan birçok oyuncunun ayrıldığını vurgulayarak, "Açık söylemek gerekirse işimiz zor. Tabiri caizse biraz toplama bir takım gibi olacağız. Ekibimle bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bütün mesaimizi, enerjimizi harcayarak Gümüşhanespor'u layık olduğu yere taşımaya çalışacağız" diye konuştu.

Teknik direktörlük kariyerinde büyük takımları çalıştırmayı hedeflediğini dile getiren Akyel, "Bu şehirde başarılı olacağıma inanıyorum. Hedeflerime Gümüşhanespor ile ilerleyeceğim. Alttan tırnaklarımla kazıyarak gelmek istiyorum. Hedeflerimiz yukarılar, daha büyük takımlar" ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Büyükbayraktar ise Fatih Akyel ile güzel işlere imza atacaklarına inandığını kaydetti.

Büyükbayraktar, Fatih Akyel'e güvendiklerini kaydederek, "Burada çok güzel işler yapacağına ve güzel şeylere imza atacağına inanıyorum. Yaşadığı tecrübeyi ve bilgi birikimini, hocalardan aldığı feyzi buraya aktaracağına inancım tam. İnşallah hem Türk futbolu hem ilimiz hem de ilk defa alana çıkacak çiçeği burnundaki hocamız adına güzel bir sezon geçiririz" değerlendirmesinde bulundu.

Büyükbayraktar, kaleci Atilla Koca ile görüşmelerin devam ettiğini ancak anlaşmaya varılamadığını sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...