Melo hızlı başladı

Melo hızlı başladı

SPOR Haberleri

Galatasaray serüvenini noktalamak için uzun süre çaba sarf eden Melo, kırdığı kalpleri onarmak için 'şaka diplomasisi'ne başladı.

Galatasaray'ın sezonu çifte şampiyon kapatması sonrası ayrılacağı yönünde açıklamalar yapan Felipe Melo, istediği şartlarda kontrat bulamadığı için geri döndüğü Galatasaray'da neşe kaynağı oldu. Yeni sezon hazırlıklarına 10 gün gecikmeyle başlayan Brezilyalı futbolcu sabahki kuvvet-dayanıklılık çalışmasında takımın en iyisi olarak göze çarptı. Tatilde özel kondisyoneri ise çalıştığı öğrenilen tecrübeli orta sahanın geçmiş yılların aksine bu kez kilo almadan geri döndüğü gözlendi. İdmanın başında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile saha ortasında bir görüşme gerçekleştiren Brezilyalı yıldız oldukça keyifliydi. Türk oyuncular Semih Kaya, Yasin Öztekin, Sinan Gümüş ve Sercan Yıldırım ile sık sık şakalaştı. nbsp;


SERCAN'A TARİHİ HATIRLATMA
Balıkesir formasıyla Galatasaray ağlarını havalandıran Sercan Yıldırım'ın o sevincini unutmayan Melo, ilk idmanda aynı hareketlerle Sercan'a takıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...