Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray La Liga ekibini devirdi

Galatasaray La Liga ekibini devirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray hazırlık karşılaşmasında Celta Vigo'yu mağlup etti

İkinci dönem kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'yu 2-1 mağlup etti. Linz Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Emre Çolak (Penaltıdan) ve 37. dakikada Lukas Podolski kaydetti. Celta Vigo'nun tek golü ise 59. dakikada Aspas'tan geldi.
PODOLSKI İLK MAÇINDA GOL ATTI
Sarı kırmızılı takımla ilk maçına çıkan yeni transfer Lukas Podolski, ilk golde penaltıyı kazandırıp, ikinci golü de kaydeden isim oldu. Maç kadrosunda yer almayan Wesley Sneijder, Felipe Melo, Burak Yılmaz, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Aurelien Chedjou ve Bilal Kısa ile kampa yeni dahil olan Fernando Muslera ise maç başladıktan sonra stada gelip, karşılaşmayı saha kenarından izledi.


GALATASARAYLI FUTBOLCULAR SİYAH BANTLA MAÇA ÇIKTI
Galatasaraylı futbolcular, yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla kollarına siyah bant takarak karşılaşmaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...