Lucescu Fenerbahçe'yi değerlendirdi

Lucescu Fenerbahçe'yi değerlendirdi

SPOR Haberleri

Ukrayna basınına konuşan Luce, "En zor kurayı çektiğimizi biliyoruz. Fenerbahçe'nin çok ürkütücü bir kadrosu var" dedi

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında salı günü Fenerbahçe ile İstanbul'da karşılaşacak olan Shakhtar Donetks'te büyük bir endişe hakim... Ukrayna basınına eşleşmeyi değerlendiren teknik direktör Mircea Lucescu da Sarı- Lacivertliler'den çekindiğini net bir şekilde ifade etti. En zor kurayı çektiklerinin farkında olduklarını söyleyen hoca, "Kura öncesinde Fenerbahçe'yi istemediğini söylemiştim. Bunun birden fazla nedeni var. Birincisi İstanbul deplasmanları her zaman çok zorludur. O tutkuya çok yakından şahit oldum. İkincisi Fenerbahçe 4 yıl sonra Avrupa'da. Bu da onlar için ekstra bir motivasyon olacak. Üçüncüsü ve en önemlisi ise Ukrayna'da bile ses getiren transferler. Fenerbahçe gerçekten de çok ürkütücü bir kadro kurdu" ifadesini kullandı.


HÜCUMDA TEHDİTLERİ ÇOK FAZLA
Vıtor Pereira'nın Fenerbahçe'ye çok kısa sürede adapte olduğunu söyleyen Luce, "Oynadıkları tüm hazırlık maçlarını izledim. Gerekli analizleri yaptım. Bunları oyuncularıma anlatıyorum. Hücumda birçok tehdidi olan bir rakiple oynayacağız. Fakat her takımın olduğu gibi Fenerbahçe'nin de zaafları var. Bunları da biliyoruz. Tecrübemizle bu turu geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...