Cem Uzan, Galatasaray'a başkan mı oluyor?

Cem Uzan, Galatasaray'a başkan mı oluyor?

SPOR Haberleri

Her fırsatta Galatasaray ile ilgili açıklamalar yapan Cem Uzan, başkanlık için çalışmalara başladı...

Galatasaray'da kulisler Cüneyt Tanman'ın istifası ile hareketlenirken, Fransa'da yaşayan işadamı Cem Uzan'ın da gözü başkanlıkta.
Galatasaray'a Türk futbol tarihinin en pahalı transferi Mario Jardel'i getiren Uzan, son olarak "Galatasaray başkanı olmam için hiçbir engel yok. Genel kurul üyelik hakkımı yıllar önce geri aldım. Engel yok! Kongreyi koyun beyler" mesajı atarak meydan okudu.
Cem Uzan'ın başkanlık için çalışmalara başladığı daha önce sahibi olduğu Star ve Telsim gibi şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapan çalışanları ile de temas kurduğu bildirildi. Uzan'ın başkan olması durumunda 250 milyon Dolar'lık bir bütçe ile geleceği ise kulislerde adeta dalga dalga konuşuluyor. Bu arada geçtiğimiz haftalarda Fransa'ya giden kongrenin belirleyici isimlerinden İnan Kıraç'ın da bizzat Uzan'ı ziyaret ettiği iddiası kulaktan kulağa konuşuluyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...