Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Mario Gomez'i açıkladı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş, Mario Gomez'i açıkladı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Mario Gomez'in transferi için görüşmelere başlandığını resmen açıkladı

Beşiktaş, uzun süredir transfer çalışmaları yürüttüğü Fiorentina'nın Alman golcüsü Mario Gomez ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. nbsp;
Demba Ba'nın Çin'in Shanghai Shenhua takımına transferi sonrası forvet arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, uzun süredir peşinde olduğu Fiorentina'nın golcü yıldızı Mario Gomez'de mutlu sona yaklaştı. Kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlayan siyah-beyazlıların, golcü oyuncuyu bu akşam İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Sağlık kontrolleri sonrası kendisini siyah-beyazlı formaya bağlayan imzayı atacak olan 30 yaşındaki yıldız oyuncunun ismi bir dönem Galatasaray ile de anılmıştı.
Beşiktaş'ın geçtiğimiz haftalarda Hoffenheim'dan transfer ettiği Alman futbolcu Andreas Beck, 2007 yılında Stutgart'ta Mario Gomez ile birlikte lig şampiyonluğu yaşamıştı. İki eski takım arkadaşı, bu sefer Beşiktaş forması için ter dökecek.
nbsp;
MARIO GOMEZ KİMDİR
İspanyol asıllı Alman futbolcu Mario Gomez, profesyonel futbol kariyerine 8 Mayıs 2003'de Stuttgart forması ile Hamburg SV maçına çıkarak başladı. 2007 yılında Stuttgart ile Bundesliga şampiyonluğu yaşayan yıldız oyuncu, Stuttgart'tan 2008-09 sezonu sonunda Bundesliga'nın en yüksek bonservis bedeli olan 35 Milyon Euro'ya Bayern Münih'e transfer oldu. Bayern Münih formasıyla 2013'de UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Gomez, 2009-10 ve 2012-13 sezonlarında Bundesliga şampiyonluğu yaşadı. Bayern Münih formasıyla 2010-11 sezonunda 28 gol atarak gol kralı olan deneyimli oyuncu, 2013 yılında Bayern Münih'ten Fiorentina'ya 15 milyon avro karşılığında transfer oldu. Gomez, Floransa temsilcisinde 29 maça çıktı ve 7 golün altına imza attı.
2007 yılından beri giydiği Alman Milli Takım'da ise 60 maçta 25 gol kaydeden Alman milli oyuncu, Alman Milli Takımı da dahil olmak üzere kariyerinde 431 maça çıktı ve toplam 249 gol ve 56 asist yaptı. Mario Gomez, 431 maçlık futbol kariyerinde sadece 1 kırmızı kart gördü.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...