Fred'in B numunesi de pozitif çıktı! Gözler UEFA kararında

Fred'in B numunesi de pozitif çıktı! Gözler UEFA kararında

SPOR Haberleri

Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı futbolcusu Fred'in A numunesinden sonra B numunesinde de doping yaptığının onaylandığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin ilk maçta oynadığı için UEFA'ya şikayet ettiği Shakhtar Donetskli futbolcu Fred'in B numunesinin de pozitif çıktığı iddia edildi.


Rusya basınında yer alan haberlere göre; Dünya Anti-Doping Ajansı WADA, test test sonuçlarını hem Brezilya Futbol Federasyonu'na hem de Shakhtar Donetsk kulübüne gönderildi. Fred'in A numunesinin de pozitif çıkması sonrası ceza almasının keşinleştiği belirtildi.




Rusya basınına konuşan Shakhtar Donetsk CEO'su Sergei Palkin; "Haberler doğru. Sonuçlar pozitif. Ancak, kulüp olarak UEFA'dan gelecek resmi evrakları bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Pelkin, UEFA'dan resmi bir evrak gelmemesi durumunda Fred'i rövanş maçında da oynatacaklarını belirtti.


UEFA'da Fenerbahçe'nin şikayetini bugün yaptığı toplantıda değerlendirmeye almıştı. UEFA Disiplin Komitesi'nin de bu konudaki kararı bekleniyor. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...