HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TFF'den Antalyaspor'a ceza

Kaynak:
TFF'den Antalyaspor'a ceza

SPOR Haberleri  / 

TFF, Samuel Eto'o ile 9 milyon Euro'ya anlaşan Antalya'ya, eski futbolcularına olan borçlarından dolayı ceza verdi.

Eski futbolcularının yaklaşık 5.5 milyon TL'lik alacaklarını ödemeyen Akdeniz ekibine, 30 günlük bir süre verildi. Kırmızı-Beyazlı kulübün, bu süre içerisinde alacaklı futbolcuların paralarını vermediği takdirde 6 puanı silinecek. nbsp;Antalya'nın önceki sezonda yollarını ayırdığı 9 futbolcuya olan borcu 5 milyon TL'yi aştı. Bu oyunculardan Vedersonve Semih Şentürk'ün 1'er milyon, Eyong Enoh'un 720 bin, Giray Kaçar'ın 700 bin, Natxo Insa'nın ve Deniz Barış'ın 450 bin, Uğur İnceman'ın 396 bin, Isaac Promise'nin 390 bin ve Tita'nın ise 300 bin TL'lik alacağı bulunuyor. Ancak faizlerle birlikte bu rakamın 10 milyon lirayı bulacağı da ifade ediliyor.


12 FUTBOLCU ALINDI
Antalya, eski futbolcularına yüklü miktarda borcu olmasına karşın, aralarında dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto'o'nun da bulunduğu 12 futbolcuyu milyonlarca Euro harcayarak kadrosuna kattı. TFF'nin açıkladığı 'UEFA Kulüp Lisansı' almaya hak kazanan kulüpler içerisinde yer almayan Akdeniz ekibi, bu sezon 6'sı yabancı olmak üzere toplam 12 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Samuel Eto'o, yıllık 3 milyon Euro garanti ücrete 3 yıllık sözleşme imzaladı.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...