Niasse bitti bitiyor

Niasse bitti bitiyor

SPOR Haberleri

Lokomotiv Moskova forması giyen Niasse transferinde sona yaklaşan Bursaspor, Standart Liege'den Mujangi Bia için de harekete geçti.

Oumar Niasse transferini sonuçlandırmak üzere olan Bursaspor, Standart Liege'de forma giyen Belçikalı kanat oyuncusu Bia'yı da kadroya dahil etmek istiyor.


Bursasporlu yöneticiler, Oumar Niasse'nin transferi için oyuncunun ardından kulübü Lokomotiv Moskova ile kiralık olarak anlaşma sağladı. Bu gelişmelerin üzerine yeşil-beyazlı yöneticiler, görevlendirdikleri bir menajeri transferi sonlandırmak üzere Moskova'ya gönderdi.


Niasse'nin, transferin sonuçlanması halinde bugün ya da yarın Bursa'ya gelmesi bekleniyor.


Bursaspor yöneticileri, diğer yandan takım kaptanlarından Volkan Şen'in kadro dışı bırakılmasının ardından kanat bölgesi için Standart Liege'de forma giyen Belçikalı kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia'yı gündemine aldı.


Kulübü Standart Liege'de geçen sezon kadro dışı bırakıldığı öğrenilen Bia'nın da menajeriyle Bursa'ya davet edildi.


Bu akşam Bursa'ya gelmesi beklenen Bia ile anlaşma sağlanması halinde yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...