Vitor Pereira'ya soğuk duş!

Vitor Pereira'ya soğuk duş!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçında tribüne gönderildİ. Ardından Shaktar'ın golleri peş peşe geldi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçının 60. dakikasında yaşanan gerginliğin ardından hakem tarafından tribüne gönderildi.


Lviv'de oynanan mücadelede taç çizgisine yakın bir noktada Shakhtar Donetsk'ten Fred yerde kaldı. Vitor Pereira yerde kalan Brezilyalı oyuncuya yaklaştı ve ayağa kalkması amacıyla kolundan tutarak oyunun başlaması için topu uzattı. O anda Shakhtar Donetsk'in kaptanı Darijo Srna geldi ve Portekizli teknik adamı itti. Sonrasında iki takımın oyuncuları o noktada toplandı ve bir süre itiş-kakış yaşandı.




Yaşanan gelişmelerin ardından, maçın hakemi Felix Zwayer, Vitor Pereira'yı tribüne gönderdi. Bu gelişmeden 5 dakika sonra ise Shakhtar Donetsk penaltı kazandı ve 65. dakikada Darijo Srna ile farkı 2'ye çıkardı. Ardından da 68. dakikada Alex Teixeira skoru 3-0'a getirdi.


Vitor Pereira'ya soğuk duş!
Not: Görüntü yayıncı kuruluştan alınmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...