Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6'yı Alves'e kaptıran Arda memleketinin plaka numarasını giyecek!

6'yı Alves'e kaptıran Arda memleketinin plaka numarasını giyecek!

SPOR Haberleri

Barcelona'nın yeni forma numaraları belli oldu. Xavi'den boşalan 6 numaralı forma Arda Turan'a verilmedi.

Katalan devinde merakla beklenen Arda Turan'ın numarasının ne olacağı konusu ise açıklığa kavuşmadı. Kulübün ocak ayına kadar olan transfer yasağı nedeniyle forma giyemeyecek iki yeni transfer Arda ve Aleix Vidal'ın formalarının üzeri boş bırakıldı. Xavi'nin 6 numaralı formasının yeni sahibi ise Brezilyalı Dani Alves oldu. Daha önce 2 numaralı formayı giyen deneyimli sağ bek, futbol hayatını Katar'da sürdürecek Xavi'den boşalan formayı kaptı. Uzun süre Arda'nın giyeceği belirtilen 6 numaralı forma gibi, yıldız futbolcunun isminin geçtiği diğer rakamlardan 14 numaralı forma da boşta kalmadı. Arjantinli Mascherano daha önce de giydiği 14 numarayı giymeye devam etti.
Arda Turan ve Aleix Vidal'in forma numaralarının belirlenmesinin devre arası dönemde yapılması beklenirken, bu ikili boş bırakılan 19, 22 ve 25 numaraları seçebilecek. Memleketi Edirne olan Arda Turan'ın çok büyük bir ihtimalle 22'yi seçmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...