Cimbom dünya devine resti çekti

Cimbom dünya devine resti çekti

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Fernando Muslera, İngiltere'nin kapısından döndü. Sarı-kırmızılı ekip ManU'nun teklifini reddetti.

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın takımdan ayrılmanın eşiğinden döndüğü ortaya çıktı.

Manchester United'ın listesinde bulunan Urugaylı yıldız için İngiliz kulübü ile ön görüşme yapan sarı- kırmızılılar sonuç alamadı. Ancak İngiliz medyası, Manchester United Teknik Direktörü Van Gaal'in Muslera için ısrarcı olduğunu yazıyor.

Transfer döneminin başlarında Manchester United Kulübü'nün ilgisi gündeme gelince Galatasaraylı yöneticiler harekete geçmişti. Hatta ilk Avusturya kampının sonlarına doğru Cüneyt Tanman, kamptan ayrılarak kaleci antrenörü Metin Mert ile birlikte Muslera'nın alternatifi için ön görüşme yapmıştı.

ALTERNATİF RAJKOVIC

Galatasaray, Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki kalecisi Predrag Rajkovic ile görüşmüş ve ilk temastan olumlu yanıt almıştı. Genç kalecinin büyük bir potansiyeli olduğunu düşünen yönetim, Muslera'nın ayrılma ihtimaline karşı kaleyi Rajkovic'e emanet etmek istemişti. Ancak Muslera için Manchester United ile yapılan görüşmelerde sonuç alınamayınca Rajkovic transferi beklemeye alınmıştı.

Transfer döneminin ilerleyen günlerinde Kızılyıldız ile bir kez daha görüşen Galatasaray, Sırp kaleci için 5 milyon euro bonservis bedeli istenince bu bedeli fazla buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...