Manchester City 3 puanı 3 golle aldı

Manchester City 3 puanı 3 golle aldı

SPOR Haberleri

Manchester City, Premiere Lig'in ilk haftasında West Bromwich'i deplasmanda 3-0 yendi...

İngiltere Premier Lig'in 1. haftasında West Bromwich Albion ile Manchester City karşı karşıya geldi. Hawthorns'ta oynanan mücadeleyi konuk ekip Manchester City 3-0'lık sonuçla kazandı. nbsp;Manchester City, 9. dakikada Yaya Toure'nin plasesi ve 24. dakikada yine Fildişili yıldızın enfes golüyle ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. Vincent Kompany, 59. dakikada maçın skorunu belirleyen golü attı.
Manchester City, maç boyu sahanın tek hakimi olurken, West Bromwich'in pozisyon bulmasına müsaade etmedi. Topla oynama yüzdesinde maç boyu yüzde 70'in üzerinde bir istatistik sağlayan City, West Brom'un ilk isabetli şutuna 77. dakikada ancak izin verdi ve iyi bir oyunla net bir galibiyet aldı. Manchester City bu sonuçla lige 3 puanla merhaba derken, West Bromwich ilk haftayı puansız geçti. Manchester City, Premier Lig'in ikinci haftasında Chelsea'yi konuk edecek. West Bromwich ise ligin yeni takımlarından Watford'a konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...