Beşiktaş'ı yıkan golcü Süper Lig'e geliyor

Beşiktaş'ı yıkan golcü Süper Lig'e geliyor

SPOR Haberleri

Club Brugge formasıyla Beşiktaş'a 2 gol atan De Sutter Bursaspor ile her konuda anlaştı.

Çek golcü Tomas Necid'e alternatif kaliteli bir forvet transferi için Avrupa seferine çıkan yeşil-beyazlı yönetim, Belçika'ya giderek, Club Brugge'ün 30 yaşındaki golcüsü De Sutter ve kulübü ile her konuda anlaştı.
nbsp;
Haziran ayında gerçekleştirilen ilk görüşmede, De Sutter ile prensipte anlaşılmış, ancak Belçika kulübü, bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro isteyince, bu transfer girişimi rafa kalkmıştı.
nbsp;
Ancak geçtiğimiz günlerde yeniden pazarlık masasına oturan Bursaspor yönetimi, 1,92 boyundaki tecrübeli santrfor ve Club Brugge ile el sıkıştı.
nbsp;
Yapılan sıkı pazarlıklar sonucunda, yeşil-beyazlı yönetimin, golcü futbolcunun bonservisi için Club Brugge ile 1,6 milyon Euro'ya anlaştığı öğrenildi.
nbsp;
BURSA'YA HAZIR GELİYOR
nbsp;
Yönetim, 2 yıllığına anlaştığı De Sutter'i yarın (salı) akşam Bursa'ya getirecek ve çarşamba günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından medya önünde resmi sözleşmeye imza attıracak.
nbsp;
LİGDE İLK 3 MAÇTA OYNADI
nbsp;
3 hafta önce başlayan Belçika Ligi'nde 3 maçta 120 dakika oynayan ve 1 gol atan De Sutter, ayrıca Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Panathinaikos'u elediği 2 maçta da forma giymişti. Deneyimli forvet, bu sezon başında Belçika Süper Kupası maçında Gent önünde de takımdaki yerini aldı.
nbsp;
TRABZON'A DA GİDEBİLİR
nbsp;
Belçikalı forvetin form durumunun iyi olduğu ve Ertuğrul Sağlam'ın antrenmanlarda performansını gördükten sonra cuma günü Trabzon deplasmanına götürebileceği bildirildi.
nbsp;
Güçlü fiziği, rakip savunmayı yıpratıcı özelliği ve hava hakimiyetiyle tanınan Belçikalı pivot-santrfor, geride kalan sezonda 44 maçta 17 gol ve 2 asistle oynadı.
nbsp;
BEŞİKTAŞ'A 2 GOL ATMIŞTI
nbsp;
De Sutter, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Beşiktaş'ı Belçika'da 2-1 ve İstanbul'da 3-1 yendikleri 2 maçta C.Brugge formasıyla 2 gol atmıştı.
nbsp;
Club Brugge kariyerinde 85 maçta 31 gol ve 10 asist üreten milli forvet, Anderlecht takımında ise, 159 karşılaşmada 48 gol ve asistle oynadı.
nbsp;
De Sutter, Belçika Milli Takımı'nda da 14 defa forma giydi ve 2 asist üretti. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...