Fenerbahçe'den 2 bomba transfer birden!

Fenerbahçe'den 2 bomba transfer birden!

SPOR Haberleri

Ozan için 7 milyon, Volkan için 2.5 milyon euroluk teklif sunan ve peşin ödeme öneren F.Bahçe, Bursaspor'u ikna etti ve prensip anlaşmasına vardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde mutlak başarı hedefiyle yoluna devam eden Fenerbahçe'de transferde çok önemli bir adım atmaya daha hazırlanıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın orta saha ve sağ kanat konusunda hazırladığı rapor doğrultusunda çalışmalarına hız veren sarı-lacivertli kulübün Bursaspor'un flaş yıldızları Ozan Tufan ve Volkan Şen'in transferini büyük ölçüde bitirdiği öğrenildi.
Bu iki oyuncu konusunda 9.5 milyon euroluk bir bütçe hazırlayan Fenerbahçe Yönetimi'nin, orta saha bölgesinde oynayan Ozan Tufan'a 7 milyon euro ve kanatlarda görev alan Volkan Şen için de 2.5 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin bu meblağı peşin ödeyeceği ve taksite başvurmayacağı, bu durumun da Bursaspor yönetimi tarafından olumlu karşılandığı belirtildi. Pazarlık kapısını 11.5 milyon eurodan açan yeşil-beyazlı kulübün paranın nakit verilmesi karşısında Fenerbahçe'nin önerisini kabul ettiği ifade edildi.


Ayrıca yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı'nın Şenol Güneş ile ters düşmesinden sonra Beşiktaş'a kapıları kapadığı, bu sayede bütün kozların Fenerbahçe'nin eline geçtiği kaydedildi.


Yabancılar el yaktı
Sarı-lacivertli kulüp, başta sportif direktör Giuliano Terraneo olmak üzere ilk olarak yurt dışına açıldı. Holmen ve Krasic'i göndererek kontenjanı açmayı planlayan Terraneo, ilgilendiği yabancı futbolcular için kulüplerin yüksek bonservis bedelleri istemesinden dolayı sıkıntı yaşadı. Bu zamana kadar 8 yeni ismi alan, bütçesini de dengelemeyi düşünen Fenerbahçe'nin bu yüzden yerli pazarına dönerek en iyi alternatifleri değerlendirmeye aldığı vurgulandı.


Kontenjan nbsp;rahatlayacak
Yerli transfere ağırlık verilmesi yabancı kontenjanı konusunda F.Bahçe'nin elini de rahatlatacak. 15 yabancısı bulunan ancak 14'ünü oynatabilen sarı-lacivertliler, Ozan ve Volkan'ı alarak yabancı konusunda sıkıntı ile karşılaşmayacak. Transfer dönemi bitene kadar titizlikle çalışmalarını yürütecek olan F.Bahçe, acil bir durumda Krasic ve Holmen'i elden çıkarıp yeni bir hamle yapabilecek.

skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...