Ozan Tufan'dan son haber! Hamzaoğlu resmen açıkladı

Ozan Tufan'dan son haber! Hamzaoğlu resmen açıkladı

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın transfer hedefindeki Niasse ve Ozan Tufan hakkında açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan için görüşmelerin sürdüğünü belirten Hamzaoğlu, fiyat konusunda pazarlık yapıldığını açıkladı.
Hamzaoğlu, Ozan hakkında "Ozan Tufan transferi için başkanlar görüşüyoruz, inşallah Ozan'ı da aramızda görürüz. Rakamlar üzerinde bir pazarlık söz konusu ancak her şeyin bir değeri var, o değerin üstünde bir şey olursa ben de buna karşı çıkarım." dedi.
Niasse listemizde
Niasse'nin de transfer hedeflerinden biri olduğunu söyleyen teknik adam, "Niasse, eski oyuncum, elbette bize katkı sağlayacaktır fakat şu anda netleşen bir durum yok, kesin bir karar vermiş durumda değiliz. Sadece Niasse ile ilgili değil, başka oyuncular ile ilgili de düşüncülermiz var. Biz zor durumda değiliz, istediğimiz zaman istediğimiz oyuncuları da alabilecek güce sahibiz ancak ekonomik hareket etmek zorundayız. Biz, gereksiz transfere karşıyız. Bizim işimiz kişilerle değil, takımla. Bugünümüzü düşünerek yaptığımız transferler var, yine aynı şekilde yarını düşünerek yaptığımız transferler de var." şeklinde konuştu.
Kaynak: Fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...