Yıldırım Demirören'den süper davet, kulüpleri borsaya çağırdı

Yıldırım Demirören'den süper davet, kulüpleri borsaya çağırdı

SPOR Haberleri

Hasan Doğan Hoşgörü, Dostluk, Saygı Sezonu olarak belirlenen Spor Toto Süper Ligi Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle başladı.

Borsa İstanbul'da gong, ilk kez futbol için çalarken katılımcılar 'fair play' temennisinde bulundu. nbsp;Önümüzdeki yıllarda gelenekselleşmesi hedeflenen gong törenine, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç katıldı. Borsa İstanbul'da ilk kez futbol için düzenlenen gong töreninde katılımcılar, 'fair play' temennisinde bulundu.Tören sonrasında bir konuşma yapan TFF Başkanı Demirören, "Az önce çaldığımız gongla sadece Borsa'yı değil 2015-2016 futbol sezonunu da açtık. Dünya çapında bilinen Türk markalarını saysanız, ilk sıralarda muhakkak kulüplerimiz geliyor. Dört kulübümüz borsaya kayıtlılar. Amacımız, Süper Lig'deki bütün kulüpleri bu genişliğe, bu hacme getirip, borsaya sokabilmek" dedi.

SÜPER LİG'E 'GONG'LU AÇILIŞ
Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonuna, Borsa İstanbul'da "gong"lu sembolik açılış töreni yapıldı. Borsa İstanbul'da gerçekleştirilen törene TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Başkan Vekili Ali Dürüst ile Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...