Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ozan Tufan'a karşılık 7 milyon euro + 1 futbolcu verilecek

/ Kaynak: DHA
Ozan Tufan'a karşılık 7 milyon euro + 1 futbolcu verilecek

SPOR Haberleri  / DHA

Ozan Tufan için Bursaspor ile 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan Fenerbahçe, futbolcunun menajeri ile her konuda anlaşmaya vardı.

Sarı-Lacivertli kulübün görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Ozan Tufan'ın temsilcisi ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi.


YILLIK 1,5 MİLYON EURO + MAÇ BAŞI 10 BİN EURO KAZANACAK nbsp;
Ozan ile yapılan anlaşmada milli oyuncunun yıllık 1.5 milyon euro civarına bir para kazanacağı ve oynadığı maç başına ekstradan 10 bin euro alacağı öğrenildi. nbsp;
Bursaspor'a ise 7 milyon euro'nun yanı sıra genç yeteneklerden İbrahim Serdar Aydın da verilecek. Bu akşam Bursaspor ile antrenmana çıkan Ozan, Özlüce Tesisleri'ndeki eşyalarını toplayan genç yıldız arkadaşları ile de vedalaştı.


SIRADA VOLKAN ŞEN VAR nbsp;
Öte yandan Fernandao ve Şener'in ardından Ozan ile de anlaşan Fenerbahçe, bir başka Bursasporlu Volkan Şen'i de kadrosuna katmak üzere. Bursaspor'un kadro dışı bıraktığı Volkan için Kulübü'ne 2.5 milyon euro önerildi. Önümüzdeki günlerde bu transferin de sona ermesi bekleniyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...