HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Lig TV'den sürpriz karar! Anlaşma sağlandı...

Kaynak:
Lig TV'den sürpriz karar! Anlaşma sağlandı...

SPOR Haberleri  / 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesinde yayıncı kuruluşun yorumcuları kesinlik kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in başlamasına çok az bir süre kala yayıncı kuruluş Lig TV'nin futbol yorumcuları da belli oldu. Geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli ve Tümer Metin'i ekranlara getiren Lig TV, yeni sezon öncesinde sürpriz bir karar aldı. nbsp;
Kasımpaşa ile yolları ayrılan Önder Özen'in yorumculuk hayatına yayıncı kuruluşta devam edeceği konuşulurken bu iddia gerçek çıkmadı. Lig TV, yeni sezon öncesinde Mustafa Denizli'nin yerine bir başka teknik adam Ersun Yanal'ı getirme kararı aldı. nbsp;
Bu gelişmenin ardından Ersun Yanal ve Tümer Metin, yeni sezonda yayıncı kuruluşun iki önemli yorumcusu olarak görev yapacak.
Öte yandan Ersun Yanal'ın Lig TV ile yaptığı anlaşmada üç büyüklerden ve Milli Takım'dan teklif gelmesi halinde tazminat ödemeden ayrılma maddesinin yer aldığı öğrenildi.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...