Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan 5. hedefi...

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan 5. hedefi...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan Serdar Aziz'i de istediği belirtildi.

Fenerbahçe bu sezon Bursaspor'dan Fernandao, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Volkan Şen'i renklerine bağlarken, sarı-lacivertlilerin bu takımdan 1 hedefinin daha olduğu ortaya çıktı.
İsmi sık sık Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan A Milli savunmacı Serdar Aziz'in de Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu belirtildi
Telegol adlı programda konuşan Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, "Fenerbahçe, Bursaspor'dan Serdar Aziz'i de istedi. Bir Bursasporlu daha alacaklardı ama teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Serdar'ı bırakmadı" sözlerini kullandı.
Savunamanın ortasında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki Serdar Aziz için yeni bir girişimde bulunup bulunmayacağı şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Bu transferin tamamlanması durumunda Serdar Aziz, bu sezon Bursaspor'dan F.Bahçe'ye gelen 5. oyuncu olacak.Kaynak: Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...