Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu'ndan çok konuşulacak Burak Yılmaz yorumu

Hamzaoğlu'ndan çok konuşulacak Burak Yılmaz yorumu

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor maçının sonrasında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: "İlk yarı biraz hazırlık maçı gibi devam etti, ikinci yarıda kendimize geldik. Erken yediğimiz gol oyun disiplininden kopmamıza neden oldu. Boşlukları Sivasspor iyi değerlendirdi. Bekledik ikinci yarı soyunma odasında konuşalım diye. Oyunculara sakin olmaları gerektiğini söyledim. İkinci yarıda oyunu ele aldığımızı düşünüyorum. 2-1'den sonra 2'yi bulmak için sürekli önde oynadık. Sivasspor'u da tebrik ediyorum. İlk maçımızda 2 puan kaybettik, ama erken olması iyidir, bazı şeyleri erken görme şansımız oldu. Yolumuzu buna göre çizeceğiz"
"BURAK'I BÖYLE OYNASIN DİYE İLK YARIDA TERCİH ETMEDİK"
"Burak böyle oynasın diye ilk yarıda tercih etmedik. Bu biraz Burak'ı ateşlemiş olabilir. Burak'ı bu arada tebrik ediyorum, müthiş maç çıkardı"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...