Gurbetçi çıkarması!

Gurbetçi çıkarması!

SPOR Haberleri

Hertha Berlin'li Tolga Ciğerci ve Hamburg'lu Kerem Demirbay ile görüşüp anlaşan siyah-beyazlılar, kulüpleri de ikna ederse transferler gerçekleşecek.

Ozan Tufan ve Gökhan İnler transferinde umduğunu bulamayan Beşiktaş'ta rota tamamen gurbetçi oyunculara döndü. Teknik direktör Şenol Güneş'in "Bu saatten sonra yabancı oyuncunun adapte olması zor olur" sözleri üzerine dümeni Almanya'ya kıran siyah-beyazlı yöneticiler, daha önce menajerler tarafından önerilen Hertha Berlin'li Tolga Ciğerci ile yapılan görüşmelerde 'gelirim' yanıtı aldılar. Kartal'ın diğer adayı ise Hamburg forması giyen 22 yaşındaki orta saha Kerem Demirbay oldu. nbsp;


KEREM'E 1, TOLGA'YA 2.5 nbsp;
Transferleri bitirmek için Almanya'ya giden yönetici Erdal Torunoğulları'nın Kerem ile de görüşüp anlaşma sağladığı bildirilirken, artık bu iki oyuncunun kulübü ile masaya oturup pazarlık yapılacağı dile getirildi. İki gurbetçi için toplam 3.5 milyon euro'luk bir bütçe ayıran Beşiktaş'ın Kerem'e 1 milyon euro, 23 yaşındaki Tolga Ciğerci için de 2.5 milyon euro ödeme yapmayı planladığı gelen haberler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...