Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Dünyanın en iyi takımı Galatasaray, sonra Real Madrid"

"Dünyanın en iyi takımı Galatasaray, sonra Real Madrid"

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Real Madrid'den transfer ettiği Jose Rodriguez, "dünyanın en iyi takımı Galatasaray, sonra Real Madrid" dedi.

Son şampiyon Galatasaray'ın Real Madrid'den 4 yıllığına kadrosuna kattığı 20 yaşındaki futbolcusu Jose Rodriguez, ülkesi İspanya'nın AS gazetesine röportaj verdi. nbsp;Genç orta saha oyuncusu, İstanbul'da mutlu olduğunu, takımdaki arkadaşlarından ve Hamza hocadan memnun olduğunu söyledi. Amacının bir an önce takıma adapte olmak istediğini ifade eden İspanyol futbolcu, Hamza Hamzaoğlu'nun takımdaki herkese eşit davrandığını ifade etti.
"Galatasaray taraftarına hayran kaldım
Haftaiçinde eski takımı Real Madrid ile maç yapacaklarını öğrenince çok mutlu olduğunu söyleyen Rodriguez, Eflatun Beyazlı takımın taraftarlarının sevgisinden ötürü teşekkür etti ancak Galatasaray taraftarına hayran kaldığını ve Arena'da büyük destekleri olacaklarını belirtti nbsp;
"Her şeyimi Mourinho'ya borçluyum"
Rodriguez, "Bana göre dünyanın en iyi kulübü Galatasaray, sonra Real Madrid 2. Her şeyimi Mourinho'ya borçluyum. Altyapıdan alıp A Takıma koydu. Yeteneğime güvendiğini söylerdi çok teşekkür ediyorum." ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...