Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Persie'nin formasına maç sonrası el konuluyor

Persie'nin formasına maç sonrası el konuluyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin süper starının formasını almak isteyenlerin tek adresi Fenerium mağazaları.

Bu sezon Fenerbahçe kadrosunu yıldızlarla donatan Başkan Aziz Yıldırım, forma satışında dünyanın önde gelen isimlerinden olan Robin Van Persie için ilginç bir ambargo uyguluyor. Sarı-lacivertli renklere gönül veren milyonlarca insan RVP'nin terlettiği bir formaya sahip olmak için her türlü yolu denese de Başkan Aziz Yıldırım engeline takılıyor. Yakın çevresinden çok sayıda Van Persie forması isteği alan Aziz Yıldırım, Hollandalı yıldızın maçlarda giydiği formalara adeta el koymuş durumda. RVP'nin formaları karşılaşmalardan sonra ya Yıldırım'a iletiliyor ya da bizzat onun söylediği kişilere teslim ediliyor. Bu durum sadece Van Persie'yle sınırlı değil. Fenerbahçe'nin Portekizli dünya yıldızı Nani'nin formaları da Yıldırım'a tahsis edilmiş durumda.
Tek şanslı Diamond
Aziz Yıldırım'ın ambargosunu delmeyi başaran tek şanslı ise, Van Persie için gözyaşları döken minik hayranı Louis Diamond oldu. RVP, Fenerbahçe Yönetimi'nin davetlisi olarak Eskişehir karşılaşmasını Saracoğlu'nda izleyen minik İngiliz'e formasını verdi. Ancak bu istisnai bir durumdu. RVP ve Nani hayranları için şimdilik tek çıkar yol Fenerium'un yolunu tutmak ya da oyunculardan birinin formasını tribünlere fırlatmasını beklemek. Bu arada Başkan Yıldırım ambargosundan muzdarip olanlar sadece taraftarlar değil. Fenerbahçeli yöneticiler de yasağı delemiyor. Yakın çevrelerinden gelen istekleri geri çevirmek zorunda kalan yöneticilerin, zaman zaman Yıldırım'dan şaka yollu forma talebinde bulundukları belirtiliyor.
gt; M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...