Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yekta, Galatasaray'a kırgın...

/ Kaynak: AA
Yekta, Galatasaray'a kırgın...

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'dan Sivasspor'a transfer edilen Yekta Kurtuluş, Galatasaray Kulübü'ne kırgın olmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırdıktan sonra transfer görüşmeleri için Sivas'a gelen Yekta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefleri nedeniyle kırmızı-beyazlı ekibi tercih ettiğini kaydetti.
Medicana Sivasspor'un ligin iyi takımlarından birisi olduğunu ifade eden Yekta, "Teknik direktör Sergen Yalçın'ın ve antrenör Murat Şahin'in burada olması benim açımdan çok önemli. Sivasspor Mecnun Otyakmaz gibi çok önemli bir başkana sahip ve o yüzden transfer tercihimde çok etkili oldu" diye konuştu.
Sergen Yalçın ile ilk defa çalışacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını aktaran Yekta, kendisinden çok şey öğreneceğini belirtti.
Yalçın'ın daha önce de kendisini transfer etmek istediğini bildiren Yekta, kırmızı-beyazlı formayla önemli başarılar elde etmek istediğini vurgulayarak, "Medicana Sivasspor'un daha önce kaçırmış olduğu bir şampiyonluk var. Hedef tabi ki yine o seviyeye gelebilmek, bunda da katkım olursa çok mutlu olurum" ifadelerini kullandı.
- "Galatasaray'a kırgın değilim"
İki sezon daha sözleşmesi olmasına rağmen kadroda düşünülmediği için sarı-kırmızılı takımla yollarının ayrıldığını anlatan Yekta, "Galatasaray'a karşı bir kırgınlığım yok. Çok güzel günler yaşadım, çok önemli başarılar elde ettik. Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa ve üç şampiyonluk elde ettik. Galatasaray'da çok şey gördüm ve çok şey öğrendim. Öğrendiklerimi burada göstermeye çalışacağım" şeklinde konuştu.
- Milli takım hedefi
Kasımpaşa'da top koşturduğu 2010-2011 sezonunda A Milli Futbol Takımı'nın formasını giydiğini anımsatan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Medicana Sivasspor kariyerinde yeniden milli takımı hedeflediğini dile getirerek şunları söyledi:
"Medicana Sivasspor geçen sezon da iyi bir kadroya sahipti. Ligin sonlarına doğru bu kadro kalitesini göstermeye başladı. Bunda da teknik direktör Sergen Yalçın'ın çok büyük katkısı vardı. Sivasspor'un bu sezon lige iyi başladığını düşünüyorum. İnşallah, ben de bu takıma katkı sağlarım. Sivasspor büyük bir camia ve takımlarını destekleyen bir taraftar grubu var. Bu desteklerine devam etsinler."
Süper Lig kariyerinde Kasımpaşa ve Galatasaray formalarıyla 127 maça çıkan Yekta, bu karşılaşmalarda 9 gol attı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...