Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Burak Yılmaz'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor...

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz'a, West Ham 10 milyon euroluk bonservis ücretini 12 milyona çıkardı.

İngiliz ekibi son teklifi yükseltirken, Burak Yılmaz'a verilecek ücreti dahi belirledi.West Ham, 10 milyon euroluk bonservis ücretini 12 milyona çıkardı. Ayrıca Burak'ın Premier Lig'de atacağı gol oranına veya elde edilecek derecelere göre Galatasaray'a bir bonus yüzdesi verilmesi teklif edilecek.


YILDA 4 MİLYON EURO
Burak Yılmaz'a da 4 yıllık sözleşme ve her yıl için brüt 4 milyon euro önerildi.


TARAFTAR BASKISI VAR
Transferde beklenen hareketliliği gösteremeyen Sarı-Kırmızılı yönetim, West Ham'ın ısrarlı Burak teklifi nbsp;sonrası taraftar baskısı altında kaldı. Sivasspor maçındaki hücum sıkıntısı da idarecilerin bu konudaki görüşlerini gözden geçirmelerine neden oldu ve İngilizler'e "Burak'ı satmaktan vazgeçtik" cevabı verildi.


2 KEZ KRAL OLDU
İngilizler'in bu tranfser için dünyaca ünlü pek çok futbol adamını da araya koyduğu, ikna için tüm çalışmaları sürdürdüğü belirtiliyor. Burak Yılmaz, 2011-12 sezonunda Trabzonspor'da 34 maçta 33 gol ve 2012-13 sezonunda Galatasaray'da 30 maçta 34 golle Süper Lig'de gol kralı olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...