Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'e kurt stoper

Fener'e kurt stoper

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, Chelsea formasını giyen genç yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamak için düğmeye bastı.

Yaptığı bomba transferler ve rekor harcamaya rağmen çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi şimdi de savunmaya takviye yapmak için kolları sıvadı... Sarı-Lacivertliler bu bölgeye Lille'den Simon Kjaer ve Porto'dan Abdoulaye Ba'yı almasına rağmen yeniden arayışlara başladı. Bruno Alves'in performansından memnun olmayan teknik direktör Vitor Pereira'nın yönetime, "Alves beklediğim düzeyde değil. Tüm sezonu Kjaer ve Ba ile geçiremeyiz. Bu bölgeye transfer yapmalıyız" raporunu sunduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine stoper transferi için düğmeye basan sportif direktör Giuliano Terraneo'nun listenin ilk sırasına Chelsea formasını giyen Kurt Zouma'yı aldığı öğrenildi. Terraneo'nun İngiliz kulübü ile temasa geçtiği ve kısa süre içinde Londra'ya giderek yüz yüze görüşmeler yapacağı belirlendi.


OPSİYONU VERMELERİ ÇOK ZOR
Fenerbahçe'nin hedefinin 20 yaşındaki Fransız yıldızı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak istediği ifade ediliyor. Chelsea'nin 14.6 milyon Euro karşılığında St. Etienne'den transfer ettiği Zouma, Mourinho'nun takımdaki en büyük gözdeleri arasında yer alıyor. Mourinho'nun Terry ve Cahill gibi isimlerin arkasında forma bulamayan Zouma'nın kiralanmasına sıcak bastığı belirlendi. Fakat satın alma opsiyonunu vermeleri zor gözüküyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...