Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den Feghouli için yeni açıklama!

Fenerbahçe'den Feghouli için yeni açıklama!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Sofiane Feghouli hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.

"Valencia'nın oyuncusu Sofiane Feghouli hakkında dün yapılan kulüp açıklamamıza rağmen, bugün bazı yazılı basında oyuncunun bonservis bedeli ve transfer ücretiyle ilgili çıkan yalan haberler devam etmektedir.
Açıklamada da belirtildiği üzere, kulübümüz oyuncu Feghouli ve menajeri ile herhangi bir görüşme yapmamış olmasına rağmen bugün tarihli Akşam, Sözcü, Star, Fotomaç, Fanatik, Takvim ve Türkiye gazeteleri bonservis bedeli ve transfer ücretleriyle ilgili yalan habercilik anlayışlarını sürdürmektedirler.
Bu nedenle bir kez daha tekrarlamak isteriz ki, kulübümüz oyuncu Feghouli ile ilgili Valencia Kulübü'ne başvuruda bulunmuştur ve kendilerinden yanıt beklemektedir. Bu gazetelerin, bu tarz yalan ve manipülatif haberlerine itibar edilmemesini ve dün de olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan transfer haberleri için ilgili basın kuruluşlarını SPK'ya şikâyet ettiğimizin bilinmesini kamuoyunaduyururuz." ifadeleri kullanıldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...