Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barış için çare Pato

Barış için çare Pato

SPOR Haberleri

Transfer sezonunun büyük bölümünü 'eleştiri altında' geçiren G.Saray yönetimi 26'lık forvet için bastırıyor. Corinthians fiyat kırmıyor.

Şampiyonlukla tamamlanan sezonun ardından Galatasaray'ın yeni sezona daha da güçlenerek girmesi bekleniyordu. Ancak elindeki mevcut kadroyu korumaya çalışan ve daha çok yedek kulübesine takviye yapan Cimbom'da taraftarı memnun eden tek isim Podolski oldu. Yönetim taraftarla barışmak için Pato'nun peşine düştü. nbsp;


5 milyona "Hayır" dediler nbsp;
Galatasaray, Corinthians'a Brezilyalı yıldız için 5 milyon euro önerdi. Ancak birkaç sene öncesine kadar "Yeni Ronaldinho" denilen 26 yaşındaki futbolcu için kulübü 10 milyon euro istiyor. Sarı-kırmızılıların "Fiyat kırın" talebi de reddedildi. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Pato'nun Avrupa'ya dönüp kendini yeniden ispat etme isteği ve oyuncunun sözleşmesinin bitimine az süre kalması Cimbom'un elini güçlendiren kozlar.


'Yuh' sesi duymaktan bıktı
Pato, Brezilya'da kötü günler geçirdiği için ayrılmak istiyor. Hem Sao Paulo hem de Corinthians'ta 'hedef adam' olan Pato her maç 'yuhalanmaktan' bıktı. Corinthians taraftarı bir maçın ardından tesisleri bastı ve Pato için "40 milyon değil 40 kuruş etmezsin" pankartı açtı. Bu olay sonrası kendine nbsp;
6 koruma tuttu


Eskisi gibi sakatlık yaşamıyor nbsp;
Cimbom'un kanca attığı Alexandre Pato kariyerinin en parlak dönemini Milan'da yaşamıştı. Ancak art arda geçirdiği sakatlıklar onu bir hayli geri götürdü. Kas, uyluk ve diz sakatlıklarından 75 maç kaçıran Pato, Brezilya'da ise daha istikrarlı. Sakatlık nedeniyle sadece 1 maçta forma giyemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...